• Foredrag budskab

Book et foredrag, der øger jeres kompetencer til at indgå i positive relationer med andre. Lær at forebygge konflikter og at håndtere dem konstruktivt når de alligevel opstår. ConflictOR tilbyder underholdende og kompetenceudviklende foredrag og kurser indenfor temaerne konflikthåndtering og forhandling.

foredrag konflikthåndteringRonnie Siegumfeldt Andersen er en erfaren foredragsholder. Han arbejder  med rådgivning indenfor konflikter og konflikthåndtering og har derfor eksempler fra dagligdagen, som gør foredragene nærværende og identificerbare for den enkelte. Som forhandler har han både erfaring med kollektive og individuelle forhandlinger.

Øget viden omkring konflikter og konflikthåndtering skaber øget medarbejdertrivsel og arbejdsglæde. For virksomheder kan denne viden også styrke kunderelationen, og forebygge at små konflikter skaber utilfredse kunder. Et foredrag om konflikthåndtering kan derfor forbedre virksomhedens konkurrenceevne og produktivitet.

Ring eller skriv for et skræddersyet foredrag til jeres organisation! Nedenfor kan du se eksempler på emner, der kan indgå i et foredrag eller kursus.

Foredrag om konflikthåndtering

Konfliktforståelse: En generel forståelse for konflikter kan ofte gøre medarbejdere bedre i stand til at forstå modsætninger eksempelvis ift. egen rolle og kundens.

Konfliktløsning: Hvordan kan vi selv løse konflikter og i nogle tilfælde undgå at de opstår, indføring i forskellige måder at kommunikere på herunder assertiv adfærd.

Brug konflikter til udvikling: Konflikter kan anvendt rigtigt skabe både dynamik og udvikling i en virksomhed, lær at identificere dynamiske konflikter, og brug dem til udvikling.

Måder at møde konflikter på: Undvige, angribe, undersøge, bliv opmærksom på den måde du møder konflikter på, og vælg den mest hensigtsmæssige måde i fremtiden.

ConflictOR-TOOLTMPå kundens ønske udarbejdes et 2 siders sammenkog af foredraget der gør stoffet fra foredraget let tilgængeligt for den enkelte efterfølgende.

Konfliktmægling for ledere: Indføring i hvorledes man som leder kan foretage en konfliktmægling for ansatte for derved at få skabt bedre trivsel blandt ansatte.

Harvard Principled Negotiation: Nok den mest anvendte forhandlingsteori i verden, og i mine øjne også den mest anvendelige. Få en grundig indføring i teorien og skab bedre relationer til jeres kunder, og maksimer jeres indtjening.

Innovative forhandlinger: Skab bedre resultater for både dig selv og modparten.

Skriftlig kommunikation: Lær hvilke måder du kan forbedre dine skriftlige kommunikation på, og lær hvilke faldgruber der er.

Øvelser/Rollespil: Da meget af ovenstående er praktiske færdigheder anbefales der, at der afsættes tid til øvelser/rollespil.

Du kan bruge kontaktformularen, for at anmode om et uforpligtende tilbud om et inspirerende foredrag om konflikthåndtering og/eller forhandling.