For at kunne udvikle sig som forhandler er det helt afgørende at have et sprog og et kende fagbegreber omkring det man gør. Forestil dig en håndbold træner der ikke kender termerne i håndbold. Han eller hun vil få svært ved både at udvikle sig selv og sit hold så de bliver bedre. Sådan er det også indenfor forhandling. Du bliver ikke bedre hvis du ikke er bevidst omkring hvordan du forhandler og hvordan du forbereder dig.

Det kan typisk betale sig hvis i er mere end 4 personer at få et skræddersyet kursus målrettet til jeres branche og virksomhed. Derved opnår i også den fordel, at der kan være fortrolige refleksioner i forhold til egen praksis.

Kursus i forhandling

Du får en grundig indføring i begreberne tillid, relationsdannelse og hvilke dynamikker du skal være særlig opmærksom på under en forhandling. Du lærer omkring forhandlingteknikker, herunder begreberne BATNA, reservation, target, ZOPA og forskellen på interesser og standpunkter.

Det helt afgørende er, at du igennem kurset får en fornemmelse af at forhandling er en relationel kompetence som kan trænes, derfor indeholder alle kurser øvelser, hvor du får lov til at afprøve de ting du lærer i praksis.

Ekspert i forhandlingsteknik

Ronnie Siegumfeldt AndersenRonnie Siegumfeldt Andersen er en af Danmarks mest erfarne undervisere indenfor forhandlingsteknik.

Han er uddannet Master i arbejdret og forhandling fra Aarhus Universitet. og har gennemført Program On Negotiation – Global, Executive Education, Harvard Law School, samt Entrepreneurial Negotiation, EdX, M.I.T.-Massachusetts Institute of Technology. Hvor han er blevet undervist af verdens førende eksperter indenfor forhandling og konfliktløsning.

Derudover har Ronnie stor erfaring med forhandlinger i praksis og bruger gerne af sine mange eksempler fra hverdagen til at understrege pointer og gøre undervisningen nærværende og relevant.

Kontakt Ronnie idag, for at forhøre dig om et kursus til dig og din virksomhed helt uforpligtende.