Deltag i et kursus der øger jeres kompetencer til at indgå i positive relationer med andre. Lær at forebygge konflikter og at håndtere dem konstruktivt når de alligevel opstår. ConflictOR tilbyder underholdende og kompetenceudviklende kurser indenfor temaerne konflikthåndtering og forhandling.

Erfaren underviser

Foredrag - forhandling - konflikthåndteringRonnie Siegumfeldt Andersen er en erfaren underviser. Han arbejder med rådgivning indenfor konflikter og konflikthåndtering og har derfor eksempler fra dagligdagen, som gør problemstillingerne nærværende og identificerbare for den enkelte.

Som forhandler har han både erfaring med kollektive og individuelle forhandlinger.

Medarbejdertrivsel og arbejdsglæde

Øget viden omkring konflikter og konflikthåndtering skaber øget medarbejdertrivsel og arbejdsglæde. For virksomheder kan denne viden også styrke kunderelationen, og forebygge at små konflikter skaber utilfredse kunder.

Vi lever i dag i en tid, hvor der kan være en tendens til, at vi glemmer hvordan vi får tingene til at fungere bedst sammen. Et kursus i konflikthåndtering kan få jer tilbage på rette spor.

Tilfredse kunder

Ronnie fik mange roser for med gode eksempler fra den almindelige hverdag i familien og svære situationer på arbejdspladserne, at sætte perspektiv på brugen af ”værktøjet”. 

Efterfølgende evaluering viste stor tilfredshed – dels med indholdet af aftenen, men lige så meget med Ronnies måde at tackle den meget blandede gruppe af arbejdsgivere med hjælpere. Det var bestemt ikke kedeligt og vi siger tak for den udbytterig aften – det var netop, hvad vi havde brug for.

Læs mere HER om hvad kunderne siger.

Kontakt Ronnie idag, for at forhøre dig om et kursus til dig og din virksomhed helt uforpligtende.